Saturday, 10 December 2016

Sorry and Thanks!

Assalamualaikum.
Hi bloggers! First thing first, saya nak mintak maaf sesangat sebab baru berkesempatan nak update blog harini 🙏 🙏 Bukan ku pinta untuk jadi seperti ini. Tapi, apakan daya...itu semua di luar kemampuanku. Cewwaahhh ayat! Boleh menangis si Michael Ang baca ayat tu tadi. Hahahaa 😂 😂

Okayy, proceed to the second thing. Saya nak ucapkan jutaan, ribuan, ratusan dan juga puluhan terima kasih pada para blogger yang sudi join my first simple giveaway. Thanks sesangat! I'm really appreciate it 😘 😘

The third thing is, saya amat berharap agar ramai blogger yang sudi join giveaway saya nie. Yalah, ini kan merupakan my first giveaway. So, biarlah ia menjadi pemangkin semangat  untuk saya buat second giveaway inshaAllah 😁 😁 Lagipun, syarat-syarat yang saya tetapkan confirm takkan susahkan para blogger. Sebab saya sendiri pun malas nak tetapkan syarat yang panjang berjela-jela. Hahahaa.

So, the last thing is ajaklah rakan-rakan blogger korang yang lain untuk join giveaway saya nie. Bak kata omputih, the more the merrier. Haaa, gittew! Siap bagi peribahasa dah saya nie. Hehehee. Plus, dateline untuk giveaway ini masih lambat lagi. Korang ada masa lebih dari sebulan untuk promote giveaway nie. Tapi, jangan risau. Saya sendiri pun akan promote this thing.

Thanks!

Sekian...