Saturday, 10 December 2016

Sorry and Thanks!

Assalamualaikum.
Hi bloggers! First thing first, saya nak mintak maaf sesangat sebab baru berkesempatan nak update blog harini 🙏 🙏 Bukan ku pinta untuk jadi seperti ini. Tapi, apakan daya...itu semua di luar kemampuanku. Cewwaahhh ayat! Boleh menangis si Michael Ang baca ayat tu tadi. Hahahaa 😂 😂

Okayy, proceed to the second thing. Saya nak ucapkan jutaan, ribuan, ratusan dan juga puluhan terima kasih pada para blogger yang sudi join my first simple giveaway. Thanks sesangat! I'm really appreciate it 😘 😘

The third thing is, saya amat berharap agar ramai blogger yang sudi join giveaway saya nie. Yalah, ini kan merupakan my first giveaway. So, biarlah ia menjadi pemangkin semangat  untuk saya buat second giveaway inshaAllah 😁 😁 Lagipun, syarat-syarat yang saya tetapkan confirm takkan susahkan para blogger. Sebab saya sendiri pun malas nak tetapkan syarat yang panjang berjela-jela. Hahahaa.

So, the last thing is ajaklah rakan-rakan blogger korang yang lain untuk join giveaway saya nie. Bak kata omputih, the more the merrier. Haaa, gittew! Siap bagi peribahasa dah saya nie. Hehehee. Plus, dateline untuk giveaway ini masih lambat lagi. Korang ada masa lebih dari sebulan untuk promote giveaway nie. Tapi, jangan risau. Saya sendiri pun akan promote this thing.

Thanks!

Sekian...

Senarai Peserta End - New Year Giveaway by Izzati Athirah

Assalamualaikum.



Okayy babes! This time, I'm gonna update the list of participants for the End - New Year Giveaway By Izzati Athirah

Sila check link masing-masing di bawah nie ye? Kalo takde nama dalam list, sila habaq maii kat ceq noo 😉 And, korang bolehlah ber-blogwalking sesama sendiri. Sambil-sambil beramah mesra tu, jangan dilupa untuk ajak rakan-rakan yang lain untuk join giveaway nie ye? Hehehee... Thanks in advance!

1. http://nuratiqahnajihah.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

2. http://razanahanis.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

3. http://thesyzwnzr.blogspot.my/2016/12/end-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

4. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

5http://blogcikzue.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

6. https://unnianje.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

7. http://faranymboboiboy.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

8. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

9. http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

10. http://presntisgift.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

11. http://suga-suga-n.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

12. http://www.leaazleeya.com/2016/12/end-ney-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

13. https://athibe.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

14. http://penggaliilmudunia.blogspot.com/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

15. http://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2016/12/assalamualaikum_7.html

16. http://satupermata.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

17. http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

18. http://missobsesi.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

19. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

20. http://adna2029.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

21. http://dahyunn.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

22. http://www.nooratikahramli.com/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

23. http://www.sheilainspire.com/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

24. http://liyanawbu.blogspot.com/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

25. http://sayesyadiya.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

26. http://missatikahrashid.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

27. http://xshedena.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

28. http://eda83.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

29. http://izpunyeciter.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

30. http://nutyra.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

31. http://chocolatekisschentakid.blogspot.my/2017/01/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

32. http://akhalilah.blogspot.my/2017/01/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

33. http://belogsjm.blogspot.com/2017/01/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

34. http://min-mi.blogspot.com/2017/01/3112017-end-new-year-giveaway-by-izzati.html

35. http://www.huhahuhajerr.com/2017/01/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

36. http://messarah.blogspot.my/2017/01/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

37. http://www.sayidahnapisah.com/2017/01/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

Thanks!

Sekian.