Tuesday, 31 January 2017

CLOSING OF END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH

Assalamualaikum...




Pejam celik pejam celik, rupa-rupanya dah sebulan kita berada dalam tahun 2017 kan? How times flies so fast~~~

Tapi, sebulan nie jugak lahh aku menyepi kan? Hahahaaa...sorry for my inactivation cause I was so busy with my final exam. The first exam for my degree life. Overall, I could conclude that the exam was quite hard for me. Yeah! I know, there is nothing easy to be succeed. Just keep calm and do better in future 😁💪

Okayyy, tu baru mukadimah ye guyss. The main point is, the closing of end - new year giveaway by Izzati Athirah!!!

Yalah, harini kan dah 1 Februari. Makanya, berakhirlah sudah sesi penyertaan untuk giveaway saya yang berlangsung selama dua bulan sebelum nie. Alhamdulillah, giveaway tu mendapat sambutan yang agak memberangsangkan daripada korang semua. A big thanks to all yang sudi join my first giveaway tu ya. Nah, muahh ciked 😘

So, untuk pemilihan para pemenang tu, saya akan buat dalam tempoh seminggu nie tau. Harap korang dapat bersabar ya. Last but not least, jangan lupa check link korang kot-kot ada yang tertinggal ke, tercicir ke apa-apa je lah.

Sekian.

Thanks!

SENARAI PESERTA END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH

5 comments:

Fhatin Amelia said...

yeay :D

Shahida Dzulkafli said...

Yeah!! Dah tamat..

Nour Adieb said...

tahniah buat pemenang 😄

Noor Maizan said...

Siapalah yg bertuah tu kan,hihi...

Zafirah Nazri said...

Tak sabaq tunggu pemenang hihi