Friday, 10 February 2017

Pemenang End - New Year Giveaway by Izzati Athirah

Assalamualaikum...

Wassup guys! Haa...mesti tassshabarrr kan tunggu saya announce pemenang untuk my first giveaway nie kan? Hihihiii 😁 Kepada para pemenang yang bertuah tu, sila tuntut hadiah anda dalam tempoh seminggu nie okay? Lepas tamat tempoh yang diberikan, tidak akan ada sebarang layanan melainkan anda sanggup tunggu saya cuti semester yang berikutnya ✌

Kepada yang kurang bertuah, jangan cemburu ye? InshaAllah, akan ada rezeki untuk korang kelak 😀

Pemenang tempat pertama jatuh kepada dididididididingggg *bunyi dram* 🎵🎵🎵



Gambar yang kebaboom dan caption yang menarik! Siap dengan equation lagi dia bagi. Hahahaaa... Tahniah  Cik Fara  🎇


Tempat kedua pula jatuh kepada dididididididingggg *bunyi dram* 🎵🎵🎵


Gambar gadis-gadis idaman lelaki. Ayu semuanya dan nampak ala-ala candid gittew 💖 So, to all matriculation students, please take note apa yang  Cik Zafirah Nazri pesan. " Bangun! Lawan kata orang, buktikan pada mereka zaman matrikulasi itu indah, segala penat setahun akan terbalas nanti, nikmati hidup ini jangan asyik belajar, jadilah mahasiswa yang serba boleh! " Tahniah btw 🎇



Dan, tempat ketiga jatuh kepada dididididididingggg *bunyi dram* 🎵🎵🎵


Gambar yang cukup kebaboom bagi saya dari sudut angle dan lighting segala *acah pandai sangat bab fotografi* 😂 tapi sayang, caption-nya agak kurang garam dan gulanya. Heheheee... Apa-apa pun double congratulation kepada Cik Zue kita atas kejayaannya dalam menghabiskan pembelajaran selama 3 tahun * lebih kurang * dan juga untuk giveaway ini 🎇


Tahniah sekali lagi pada semua pemenang! Sila emelkan nama, alamat dan nombor telefon di izzatiathirah59@gmail.com atau korang boleh dm saya di twitter @sayaizzati95 

Segala kerjasama korang amatlah dihargai 😗

Sekian.

Thanks!

7 comments:

Zafirah Nazri said...

Alhamdulillah rezeki kali ini. Yeayyy!

Farah Wahidah said...

Tahniah kepada pemenang... jemput join ..http://fws00blog.blogspot.my/2017/02/pencarian-bloglist-mac-2017-by-fws.html

Fhatin Amelia said...

tahniah pemenang !

Anis Khalilah said...

Tahniah kepada semua pemenang ^^

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah pada yang menang..

tenku butang said...

Haaaii.. TB datang melawat blog.. tak dapat nak komen sangat sebab tengah blogwalking dah singgah blog2 yang lain.. TB doakan untuk awak semoga hari ni hari yang lebih baik dari semalam .. K bye..

شركة تنظيف منازل0550171619 ضي الرحمن said...

شركة كشف تسربات المياه بسيهات وعنك