Tuesday, 31 January 2017

CLOSING OF END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH

Assalamualaikum...




Pejam celik pejam celik, rupa-rupanya dah sebulan kita berada dalam tahun 2017 kan? How times flies so fast~~~

Tapi, sebulan nie jugak lahh aku menyepi kan? Hahahaaa...sorry for my inactivation cause I was so busy with my final exam. The first exam for my degree life. Overall, I could conclude that the exam was quite hard for me. Yeah! I know, there is nothing easy to be succeed. Just keep calm and do better in future 😁💪

Okayyy, tu baru mukadimah ye guyss. The main point is, the closing of end - new year giveaway by Izzati Athirah!!!

Yalah, harini kan dah 1 Februari. Makanya, berakhirlah sudah sesi penyertaan untuk giveaway saya yang berlangsung selama dua bulan sebelum nie. Alhamdulillah, giveaway tu mendapat sambutan yang agak memberangsangkan daripada korang semua. A big thanks to all yang sudi join my first giveaway tu ya. Nah, muahh ciked 😘

So, untuk pemilihan para pemenang tu, saya akan buat dalam tempoh seminggu nie tau. Harap korang dapat bersabar ya. Last but not least, jangan lupa check link korang kot-kot ada yang tertinggal ke, tercicir ke apa-apa je lah.

Sekian.

Thanks!

SENARAI PESERTA END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH

END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH

Assalamualaikum...
Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang...

Sukacitanya saya menjemput abang-abang, akak-akak, adik-adik dan para bloggers sekalian untuk join END - NEW YEAR GIVEAWAY BY IZZATI ATHIRAH yang buat julung-julung kalinya diadakan selama penglibatan saya dalam arena blogging ini 😂😁



Sila copy and paste gambar banner di atas

Nama pun pertandingan, mestilah ada syarat-syaratnya kan nyahh 😘

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. SILA PATUHI SYARAT-SYARAT YANG DITETAPKAN
2. Follow blog INI!!!
3. Klik LINK nie * sila tunggu sampai habis loading*
4. Post gambar throwback yang korang rasa paling kebaboom sepanjang 2016 beserta caption yang menarik

Okayy! Syarat pun dah tahu, Meh kita tengok hadiah pertandingan pulak.

SENARAI HADIAH PERTANDINGAN

1. Sehelai shawl instant Naelofar + Sebuah novel pilihan saya
2. Sebuah novel pilihan saya
3. Topup RM5 * untuk mana-mana rangkaian*

Lumayan tak? Hah! Apalagi? Jom ramai-ramai join my first giveaway nie!

NOTA KAKI

** Tarikh tutup penyertaan : 12.00 AM 31 JANUARY 2017
** Makin banyak penyertaan, makin banyak hadiah yang akan disediakan.
** Sila tinggalkan link blog anda di ruangan komen post ini
** Senarai peserta : DI SINI!!!