MENU

DISCLAIMER

PERINGATAN | WARNING

Sebarang komen yang berunsurkan bisnes dan keuntungan akan dipadam dengan serta merta. Jika berminat untuk meletakkan link bisnes atau pautan ke dalam blog ini, jangan berlengah untuk menghubungi penulis di izzatiathirah59@gmail.com.


PENAFIAN | DISCLAIMER


Blog ini adalah blog peribadi kepada Athirah Zakaria. Sebarang pendapat yang penulis luahkan dalam blog ini adalah dari diri penulis sendiri dan tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali penulis meletakkan nama pemiliknya.

Penulis tidak akan bertanggungjawab terhadap apa jua jenis kerosakan, kehilangan, kerugian dan lain-lain lagi yang berlaku akibat kandungan yang diperolehi dari blog ini. Penulis juga tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang berunsurkan jenayah, politik, agama dan rasis antara kaum yang disiarkan kerana ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala maklumat atau penulisan yang ada dalam blog ini adalah melalui pengalaman dan pemerhatian penulis sendiri. Sumber-sumber maklumat yang digunakan dan ditulis dalam blog ini juga turut dikreditkan dalam entri atau artikel bagi mengelakkan plagiat dan juga menjaga hati penulis asal. Jika didapati ada entri atau artikel yang tidak dikreditkan kepada penulis asal, boleh hubungi penulis untuk meletakkan kredit kepada yang berkaitan.

Akhir kata, sebarang printscreen terhadap blog ini adalah dilarang sama sekali kecuali mendapat kebenaran daripada penulis sendiri. Semoga penafian ini jelas dan dapat difahami oleh semua pembaca blog ini.